Home » Artikelen » Nieuwe tool: evaluatiemeter om aanpak werkdruk te evalueren

Nieuwe tool: evaluatiemeter om aanpak werkdruk te evalueren

Vanaf nu is er een nieuwe tool beschikbaar om samen de aanpak van werkdruk te evalueren: de evaluatiemeter. Hiermee kunnen schoolleiders direct met hun team het werkdruktraject evalueren, waarderen en verbeteracties formuleren.

De evaluatiemeter helpt schoolleiders en hun team terug te kijken op de genomen acties en vooruit te blikken op een aantal thema’s binnen het traject. Met kaartjes op de evaluatiemeter kunnen onderwijsprofessionals aangeven waar zij nu staan en waar zij naartoe willen. Het is een handige tool om samen het gesprek aan te gaan.

Op de website van Platform Werkdruk po of hieronder is de online versie van de evaluatiemeter te downloaden. Een gedrukte versie kan kosteloos besteld worden door te mailen naar info@arbeidsmarktplatformpo.nl onder vermelding van ‘Aanvraag evaluatiemeter’.

Stappensessies
Schoolleiders die direct aan de slag willen met de aanpak van werkdruk, kunnen naar een van de stappensessies voor concrete handvatten en inzichten. Op woensdag 10 april is nog een laatste sessie van 13.00- 16.00 uur in Eindhoven.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 8 april 2019

Thema's

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Salaristabellen CAO-PO 2019-2020