Home » Artikelen » Nieuw jasje voor de AVS

Nieuw jasje voor de AVS

De AVS bestaat dit jaar 25 jaar en is in dit jubileumjaar in een nieuw jasje gestoken. Sinds 1 januari 2020 draagt de AVS namelijk een nieuwe huisstijl.
Het vernieuwde logo symboliseert dat schoolleiders centraal staan in het stevige blok dat ze via de AVS met elkaar vormen. Door het vertrouwde blok te draaien tonen we de vooruitstrevende visie. De letters die de kaders opzoeken laten zien dat we buiten de begaande paden denken om de positie van schoolleiders in het basis- en voortgezet onderwijs te versterken.
 
AVS Academie
Bovendien is Centrum Educatief Leiderschap per 1 januari overgegaan naar de naam AVS Academie. Met in het logo een groene kleur die staat voor de groei die we nastreven. Bij ons maandblad Kader Primair verscheen voor het eerst een brochure in deze nieuwe stijl met alle opleidingen van komend halfjaar.
 
Ook de verenigings- en vakbondskant van de AVS komt met een speciaal logo voor AVS Netwerk (blauw) en AVS Vakbond (rood) nadrukkelijker in beeld. Op het AVS Schoolleiderscongres vertellen we u meer over deze nieuwe huisstijl en presenteren we ook een nieuwe website.


 
Voor het jubileumjaar is ook een speciaal logo ontwikkeld, met de toevoeging 25 jaar.

 

Downloads en links
Gepubliceerd op: 8 januari 2020

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Salaristabellen CAO-PO 2019-2020