Home » Artikelen » Netwerk eenpitters in oprichting

Netwerk eenpitters in oprichting

Eenpitters vormen voor de AVS een belangrijke doelgroep, blijkt onder andere uit het specifieke professionaliseringsaanbod voor eenpitters dat de AVS biedt. Daarnaast is de AVS momenteel bezig met een eenpitternetwerk, waarin sprake is van het uitwisselen van kennis en ervaringen van deelnemers, aangevuld met de inbreng van professionals vanuit de AVS.

In de netwerkbijeenkomsten voor eenpitters komen onderwerpen aan bod die door de deelnemers zelf worden voorgesteld, afgewisseld met onderwijsactualiteiten. Voor het schooljaar 20072008 staan drie bijeenkomsten gepland. Deze vinden plaats in Utrecht op woensdagmiddag 19 september 2007, 23 januari en 23 april 2008. De kosten voor deelname bedragen 75, euro.

Bron
Kadernieuws 9 - mei 2007

Belangstellenden kunnen zich, graag vóór 1 september 2007, aanmelden via eenpitters@avs.nl. Vragen over de andere AVS-activiteiten voor eenpitters kunt u eveneens via dit e-mailadres stellen.

Gepubliceerd op: 15 mei 2007
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

De jaartaak in het primair onderwijs (Nieuwe versie juni 2019)