Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Minister Slob bezoekt AVS-stand op de NOT
Schoolleiders met hun leiderschapsspreuk op de foto

Minister Slob bezoekt AVS-stand op de NOT

Minister Slob van Onderwijs bezocht dinsdagmorgen 22 januari de AVS-stand (03.A046), bij de start van de NOT in de Jaarbeurs. Schoolleiders en andere geïnteresseerden gaan in de stand op de foto met hun eigen leiderschapsspreuk. Vrijdag of zaterdag kunnen schoolleiders en andere onderwijsprofessionals in gesprek met cao-partijen over de aantrekkelijkheid van het beroep en de sector.

De tweejaarlijkse NOT is de plek om andere collega’s te ontmoeten en te netwerken. Minister Slob bezocht de AVS-stand en ging daar in gesprek met onder andere AVS-voorzitter Petra van Haren en Paul van Lent, cao-onderhandelaar namens de AVS. Medewerkers van de AVS en het AVS Centrum Educatief Leiderschap gaan in gesprek met onderwijsprofessionals die de stand bezoeken. Dit jaar gebeurt dat ook via stellingen over leiderschap: ‘Leiderschap betekent voor mij….’. Bezoekers kunnen op de foto (in de fotobooth) met hun eigen stelling. De foto kunnen ze na afloop, met een klein presentje, meenemen.

In gesprek over aantrekkelijkheid beroep
Op woensdag, vrijdag en zaterdag, om 13 en 14 uur, hebben schoolleiders, leraren, onderwijsondersteuners en schoolbestuurders de mogelijkheid om in gesprek te gaan met cao-partijen, waaronder de AVS. Gespreksonderwerp is: ‘Hoe maken we het beroep en de sector aantrekkelijker?’ Onder leiding van Sofie van den Enk en Joep Stassen worden prikkelende stellingen besproken. Met alle ideeën gaan de cao-partijen in het primair onderwijs aan de slag tijdens de onderhandelingen over een nieuwe cao. Alle cao-partners, PO-Raad, AOb, CNV Onderwijs, FvOv en AVS, zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 22 januari 2019

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Speciaal onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

Op naar een integrale aanpak (Ontschotting in het sociale domein)