Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Meld u nog snel aan voor het AVS-congres! - 50% korting op toegangsprijs

Meld u nog snel aan voor het AVS-congres! - 50% korting op toegangsprijs

Het is bijna zover: op 18 maart aanstaande vindt het 16e AVS-congres `Verbindend leiderschap´ plaats in Nieuwegein. AVS-leden betalen slechts de helft van de entreeprijs!

Monica van der Hoff-Israël, directeur/eigenaar van Infi nite Financieel en adviseur van onderwijsinstellingen onder andere op het gebied van bedrijfsvoering, zal een van de plenaire sessies in route 1 (`De harde kant´) voor haar rekening nemen in verband met verhindering van Michiel Wigman (AVS). Zij zal duidelijk maken waarom het onderwijs niet zonder ondernemerschap kan en ingaan op de ingrediënten die daarvoor nodig zijn: visie, durf en doorzettingsvermogen. Verder stond in het congreskatern van Kader Primair 6 per abuis vermeld dat workshop 8 onder andere wordt gegeven door Thelma Sweijen. Dat moet echter Ineke Dammers zijn.

De borrel aan het eind van de dag zal opgeluisterd worden door het swingende muzikale trio `De Groeten Thuis´. Rock ´n roll, reggae, blues, pop, jazz maar ook Nederlandstalige muziek komen aan bod. De aanstekelijke meerstemmige zang van deze akoestische formatie nodigt beslist uit tot meezingen met nummers van bijvoorbeeld The Beatles, André Hazes, Marco Borsato, Bob Marley, Bruce Springsteen, Drs. P, Drukwerk, Elvis Presly, Shirly Bassey en Frank Sinatra. Tijdens het diner zal de showbandachtige formatie Let´s Go Bananas zorgen voor een vrolijke noot.

Meldt u zich nog snel aan via http://www.avs.nl/congres2011.

Nog geen lid? Kijk op http://www.avs.nl/lidworden en ontdek de aantrekkelijke kortingen. Ook voor AVS-leden zelf, die een nieuw lid aanbrengen.

Gepubliceerd op: 3 maart 2011
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Zicht op pensioen (Herziene versie maart 2018)