Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Martin Hersman verzorgt inleiding op Nationale Schoolleiders Top

Martin Hersman verzorgt inleiding op Nationale Schoolleiders Top

Martin Hersman, voormalig Olympisch deelnemer en Nederlands Kampioen op de 1500 meter, verzorgt een inleiding op de Nationale Schoolleiders Top voor het primair onderwijs op 25 november in Utrecht.
 
hersman-web.jpgNa zijn schaatscarrière was Hersman werkzaam bij KPN, Simyo.nl en verantwoordelijk voor NU.nl. Momenteel is hij commentator bij schaatswedstrijden van NOS studio sport en managing partner bij Lifeguard, die zich bezighoudt met de vitaliteit en het prestatievermogen van organisaties, teams en leiders.
 
In de presentatie zal Hersman de aandacht leggen op focus. Hoe houd je de aandacht gericht op datgene wat je belangrijk vindt en waarom laten we ons zo makkelijk afleiden door de buitenwereld of gedachten die we hebben? Met metaforen uit topsport en andere high performing omgevingen geeft Hersman praktische handvatten om tijd en energie effectiever in te zetten.
 
Het thema van deze dag luidt: Leiderschap ontwikkel je samen. Naast leidinggevenden in het primair onderwijs (schoolleiders, bestuurders, bovenschools directeuren, locatiedirecteuren, adjunct-directeuren en bouwcoördinatoren) is ook een groot aantal toonaangevende leiders en bestuurders uit het bedrijfsleven en de sport- en kunstsector aanwezig.
 
De Nationale Schoolleiders Top wordt georganiseerd door de AVS, CNV Schoolleiders, het ministerie van OCW, de PO-Raad, NL2025 en het Schoolleidersregister PO. De bijeenkomst is gratis.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 7 november 2017

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Goed onderwijs, goede MR (7e herziene uitgave september 2018)