Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Martin Bootsma Leraar van het Jaar 2011

Martin Bootsma Leraar van het Jaar 2011

In het basisonderwijs is Martin Bootsma van de A. Bekemaschool in Duivendrecht begin oktober - tijdens de (inter)nationale Dag van de Leraar - verkozen tot Leraar van het Jaar 2011.

In de categorie voortgezet onderwijs won Ilse Gabriëls van het Mondriaan College in Oss en in het middelbaar beroepsonderwijs ging de prijs naar Susanne Winnubst van ROC A12 in Ede. Minister Van Bijsterveldt van Onderwijs maakte samen met staatssecretaris Halbe Zijlstra de winnende leerkrachten bekend. Van Bijsterveldt. "Jullie zijn Leraar van het Jaar geworden door onderwijs te geven op je eigen manier, volgens je eigen overtuiging." De winnaars zijn gekozen door een vakjury onder voorzitterschap van Annet Kil, directeur van de net opgerichte Onderwijscoöperatie (voorheen SBL). Kil: "De jury let bij de beoordeling onder  andere op of leerkrachten zorgen voor een goede sfeer en een veilige leeromgeving in de klas, of de leerkracht zich blijft ontwikkelen en zorgt voor vakinhoudelijk, pedagogisch en didactisch goed onderwijs." De winnende leerkrachten ontvingen een cheque `om het onderwijs binnen hun school nóg beter te maken´.

Meer informatie: http://www.onderwijscoöperatie.nl/. De Onderwijscoöperatie is op 1 oktober 2011 gelanceerd en bestaat uit de beroepsorganisaties Aob, Beter Onderwijs Nederland (BON), CNV Onderwijs, de Federatie Onderwijsbonden CMHF/MHP en het Platform VVVO.

 

Gepubliceerd op: 20 oktober 2011
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Integrale Kindcentra, handboek voor directeuren en bestuurders