Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Maarten van der Weijden op Nationale Schoolleiders Top PO
Vakevenement 24 november 2018

Maarten van der Weijden op Nationale Schoolleiders Top PO

Het thema van de 3e Nationale Schoolleiders Top voor het primair onderwijs op 24 november aanstaande is ‘De kracht van leiderschap’. De dag in de Rijtuigenloods in Amersfoort staat in het teken van ideeën uitwisselen, inspireren, motiveren en vooral van elkaar leren. Leiderschap, feedback en organisatieontwikkeling staan centraal. Een van de sprekers is Olympisch kampioen Maarten van der Weijden.
                                                                                                                        
Als stuwende kracht in het primair onderwijs vervul je als schoolleider een cruciale rol binnen je school, het team en het bestuur. In deze snel veranderende sector aan jou de schone taak om het grotere geheel continu in het vizier te houden; niet te verdrinken in dagelijkse bezigheden. En dat is soms knap lastig. Hoe houd je deze focus? Olympisch kampioen Maarten van der Weijden (diagnose kanker in 2001) heeft bewezen de focus te kunnen houden in een snel veranderende omgeving. Hij stelt continu doelen om zichzelf te verbeteren. En met succes. Luister naar zijn inspirerende verhaal op 24 november.

Ook toonaangevende leiders uit andere sectoren geven een kijkje in hun keuken, zoals Sven Smit (senior partner McKinsey & Company), Joris van Dijk (directeur Madurodam), Vincent Moolenaar/Dick Boer (Ahold/Delhaize), Ernst-Jan Stigter (Microsoft) en Niels Meijer (Cruijff Foundation). Zodat jij jouw leiderschap in relatie tot eigen ambities, je relatie met leerling, leerkracht en bestuur kunt scherpstellen. Want samen zorgen we voor het beste onderwijs.
 
De Nationale Schoolleiders Top PO wordt georganiseerd door de AVS, NL2025, OCW, PO-Raad, Schoolleidersregister PO en CNV Schoolleiders.

MAARTEN-VAN-DER-WEIJDEN-KJvdWeij-web.jpg

Downloads en links
Gepubliceerd op: 24 september 2018

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Goed onderwijs, goede MR (7e herziene uitgave september 2018)