Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Lunchpresentaties over 'onbekend fortuin' op AVS-congres

Lunchpresentaties over 'onbekend fortuin' op AVS-congres

Op het AVS-congres zijn er diverse inloopsessies rond lunchtijd (lunchpresentaties, voorheen: praktijksessies genaamd) waarin diverse onderwerpen aan bod komen onder de titel ‘Onbekend fortuin’. De lunchpresentaties zijn van Nuffic, het Vervangingsfonds en het netwerk voor Nederlands onderwijs wereldwijd (NOB).

Het amfitheater in het NBC te Nieuwegein wordt dit keer omgebouwd als dé verzamelplaats van voor veel schoolleiders tot nog toe onbekende subsidiekansen. Nuffic presenteert het Erasmus+-programma, het Vervangingsfonds de subsidie Lerend Werken en NOB zet schoolleiderschap in een internationaal perspectief.

In korte presentaties van ongeveer 10 minuten krijgen de congresdeelnemers de kernpunten voorgeschoteld, waarna ze verder kunnen praten met deskundigen over individuele kansen en mogelijkheden. Voor deze sessies hoeven deelnemers zich niet van tevoren op te geven: het programma wordt op diverse plekken in het NBC bekendgemaakt.

Over het AVS-congres
Het thema van het AVS-congres op 16 maart is ‘Leiderschap in evenwicht’. Naast de centrale inleider (consultant, columnist, docent en auteur Jeroen Busscher) en afsluitende spreker (oud-wereldkampioen judo Ruben Houkes) kunnen deelnemers een keuze maken uit dertig sessies en workshops. De plenaire sessies worden verzorgd door Jan Jutten (onderwijsadviseur bij Natuurlijk leren), Clara den Boer (directeur van de Gelukskoffer) en Annette Dölle (sociaal ondernemer en trainer/spreker groepsdynamica).
 
Tot en met 12 februari geldt de vroegboekkorting.

Rectificatie lunchpresentatie Vervangingsfonds
In de nieuwsbrief KaderDigitaal van 25 januari is helaas een verkeerde zinsnede blijven staan. In het bericht ‘lunchpresentaties op AVS-congres’ stond per abuis dat de sessie van het Vervangingsfonds als onderwerp heeft ‘de subsidiemogelijkheden wat betreft het eigen risicodragerschap (ERD)’. De lunchpresentatie van het Vervangingsfonds gaat echter over de subsidie Lerend Werken.
Dit is inmiddels gecorrigeerd in dit nieuwsbericht op onze website en op onze speciale congreswebsite: www.avs.nl/congres2018

Downloads en links
Gepubliceerd op: 26 januari 2018

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

CAO PO 2016-2017 (pocketversie - klein formaat letter) (versie juni 2017)