Foutmelding

  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /var/www/vhosts/nieuwavs.nl/httpdocs/includes/entity.inc).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->cacheGet() (regel 388 van /var/www/vhosts/nieuwavs.nl/httpdocs/includes/entity.inc).
Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Vereniging » Helpdesk » Veel gestelde vragen » Levensloopregeling - uren spaarverlof inzetten


Veel gestelde vragen - Levensloopregeling - uren spaarverlof inzetten

Auteur: AVS Helpdesk

Mogen uren van de regeling spaarverlof ingezet worden voor de levensloopregeling?Nee, de uren van de spaarverlofregeling, zoals in artikel 15.9 van de CAO VO staat vermeld mogen niet omgezet worden in de levensloopregeling. De spaarverlofregeling blijft er gewoon naast bestaan. Deze regeling gaat uit van het principe tijd voor tijd. Het tegoed mag dus niet ingebracht worden in de levensloopregeling, omdat er geen gelden tegenover staan voor de werknemer. De gelden die gespaard zijn/worden, zijn namelijk bedoeld voor de vervanger. De spaarverlofregeling valt onder de zogenoemde 250 dagen/50 wekenregeling. Dit betekent dat er, afhankelijk van beperkende bepalingen in de cao, maximaal 720 uur spaarverlof genoten mag worden.

Trefwoorden: Levensloop en FPU

Gepubliceerd op: 10 augustus 2009