Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Lerarentekortisnu.nl gaat sluiten

Lerarentekortisnu.nl gaat sluiten

De website lerarentekortisnu.nl stopt er voor onbepaalde tijd mee. Dat is te lezen op de website en heeft webmaster Eddy Erkelens inmiddels via twitter bekendgemaakt. Vanwege teruglopende registraties geeft de website geen representatief beeld meer.

In overleg met Jan van de Ven en Thijs Roovers van PO in Actie, die aan de basis stonden van deze website, is dit besloten. De website was in het leven geroepen om een overzicht te krijgen van het lerarentekort: scholen konden melding maken van problemen, zoals het noodgedwongen naar huis sturen van leerlingen, het opdelen van groepen of het voor de klas laten staan van de directeur.

In  totaal hebben 3.621 scholen zich geregistreerd (55 procent van alle basisscholen in Nederland). In het excelsheet op de site staan tot nu toe 16.124 reacties.

De website sluit op zaterdag 9 juni om 23:59 uur.

Daarna blijven de registraties en statistieken wel zichtbaar, maar kunnen scholen zich niet meer registreren en meldingen doen.

De site meldt: Nog een week er nog vol tegenaan! Laten we met elkaar en voor #POinactie nog een week aan Den Haag laten weten dat het lerarentekort er nu is en dat het groot is!

Downloads en links
Gepubliceerd op: 4 juni 2018

Thema's

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

De jaartaak in het primair onderwijs (Nieuwe versie juni 2019)