Foutmelding

  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /var/www/vhosts/nieuwavs.nl/httpdocs/includes/entity.inc).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->cacheGet() (regel 388 van /var/www/vhosts/nieuwavs.nl/httpdocs/includes/entity.inc).
Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Vereniging » Helpdesk » Veel gestelde vragen » Lerarenbeurs - vaststelling subsidie


Veel gestelde vragen - Lerarenbeurs - vaststelling subsidie

Auteur: AVS Helpdesk

Hoe vindt de vaststelling van de subsidie lerarenbeurs plaats?De leraar die een bachelor- of masteropleiding volgt, dieminstens 1 jaar duurt, maar geen 2 jaar, dient binnen 4 jaar na verlening van de subsidie voor deze opleiding een bewijs in te dienen waaruit het aantal behaalde studiepunten blijkt.minstens 2 jaar duurt, maar geen 3 jaar, binnen 5 jaar na verlening van de subsidie voor deze opleiding een bewijs in te dienen waaruit het aantal behaalde studiepunten blijkt.minstens 3 jaar duurt, binnen 6 jaar na verlening van de subsidie voor deze opleiding een bewijs in te dienen waaruit het aantal behaalde studiepunten blijkt.De leraar, die een korte opleiding heeft gevolgd, dient een bewijs van deelname van de opleiding binnen 2 jaar op te sturen.

Trefwoorden: Regelingen

Gepubliceerd op: 10 augustus 2009