Home » Artikelen » Leraar in de lift
AVS op de NOT 2013

Leraar in de lift

not2013.pngDe AVS verzorgt op de NOT, van 22 tot en met 26 januari 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht, onder andere een sessie voor young professionals over toekomstgericht en visionair leiderschap.

Leerkrachten met ambitie hebben zo hun ideeën over leidinggeven. Zij zien hoe hun eigen leidinggevende het doet en hebben een eigen visie op hoe ze van de school een goed functionerende organisatie kunnen maken. Een belangrijk aspect hiervan is het profi leren van de school. Visionair leiderschap, met duidelijke ideeën welke richting je op wilt en hoe je daar kunt komen, is daarbij onontbeerlijk. Toekomstgericht leiderschap betekent onder andere luisteren naar de ouders. Hoe maak je van ouders je bondgenoten en die van je team? Hoe begeleid je je team daarin? Hoe houd je het gemeenschappelijke doel in het oog, ook al heb je verschillende rollen? Daarvoor worden handvatten aangereikt in deze sessie, gegeven door AVS-adviseur Jacqueline Kenter.
 

De AVS-stand op de NOT is te vinden onder nummer 8.C034.

Leden van de AVS hebben een gratis toegangskaart ontvangen bij Kader Primair 3 (verschijningsdatum 3 november 2012).
Een gratis toegangsbewijs voor de NOT 2013 kan tevens online aangevraagd worden via deze website: aanvraag gratis toegangskaart

Gepubliceerd op: 1 november 2012
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

De jaartaak in het primair onderwijs (Nieuwe versie juni 2019)