Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Leergangen AVS Centrum Educatief Leiderschap (extra) gecertificeerd

Leergangen AVS Centrum Educatief Leiderschap (extra) gecertificeerd

Nieuw ontwikkelde leergangen en een masterclass van het AVS Centrum Educatief Leiderschap zijn gecertificeerd door het Schoolleidersregister PO. Het gaat om de Leergang Bildung, de Leergang Cultuurpracticum en de Masterclass Stimuleren van praktijkgericht onderzoek.

De nieuwe leergang Cultuurpracticum wordt als formeel aanbod opgenomen in het Schoolleidersregister PO bij het thema ‘Leidinggeven aan verandering’ en bij de deelthema’s:
-      Organisatie van de school (uit het thema ‘Regie en strategie’)
-      Omgaan met verschillen als team (uit het thema ‘Omgaan met verschillen’)
-      Professionele leergemeenschap (uit het thema ‘Kennis- en kwaliteitsontwikkeling’)
 
De leergang Bildung is voor een extra thema gecertificeerd: Persoonlijk leiderschap. Dit betekent dat deze leergang nu twee thema’s afdekt: Toekomstgericht Onderwijs en Persoonlijk Leiderschap.

De Masterclass ‘Stimuleren van praktijkgericht onderzoek‘ is ook als formeel aanbod opgenomen in het Schoolleidersregister PO bij het deelthema: Onderszoeksmatig werken (uit het professionaliseringsthema: Kennis en kwaliteitsontwikkeling).

Downloads en links
Gepubliceerd op: 4 december 2017

AVS Academie

De AVS Academie biedt een samenhangend, modern en actueel professionaliseringsaanbod voor elk niveau van leiderschap en ten aanzien van diverse thematiek (governance, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, bedrijfsvoering, financiën, personeelsbeleid, communicatie, schoolomgeving en Passend onderwijs).

Meer informatie over ons aanbod

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

Naar andere schooltijden, en dan? (Herziene versie september 2019)