Home » Artikelen » Koppeling Onderwijsvacaturebank.nl en Werk.nl

Koppeling Onderwijsvacaturebank.nl en Werk.nl

Scholen kunnen sinds kort via de Onderwijsvacaturebank hun vacature(s) direct plaatsen op de vacaturebank van CWI: www.werk.nl. Het Participatiefonds en CWI hebben afspraken gemaakt om beide vacaturebanken aan elkaar te koppelen. Scholen vergroten zo de kans op het vinden van de juiste kandidaat.

Als een school een nieuwe vacature plaatst op www.onderwijsvacaturebank.nl, krijgt deze voortaan de vraag gesteld of de school die vacature ook wil plaatsen op de vacaturebank van de Centra voor Werk en Inkomen (CWI). Zodra een vacature is geplaatst op de Onderwijsvacaturebank én op Werk.nl wordt de vacature automatisch gekoppeld aan de juiste werkzoekenden van beide vacaturebanken.

Het aanbod van vacaturebanken op internet is de laatste jaren gegroeid. Het Participatiefonds en CWI willen scholen en besturen in het onderwijs helpen bij het vervullen van vacatures en de zoektocht naar kandidaten gemakkelijker maken. De samenwerking vergroot de kans op het vinden van een geschikte kandidaat via de Onderwijsvacaturebank.

Nadere informatie
Meer informatie over de koppeling met Werk.nl vindt u via de helpfunctie op de Onderwijsvacaturebank. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met de helpdesk van Diensten Vf/Pf, tel: 045-5798107 .

www.werk.nl
www.onderwijsvacaturebank.nl

Gepubliceerd op: 18 juli 2005
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

ABC van de CAO PO 2019-2020