Home » Artikelen » Kennismaking met het Arbeidsmarktplatform PO

Kennismaking met het Arbeidsmarktplatform PO

In september en oktober 2012 organiseert het Arbeidsmarktplatform PO drie regionale bijeenkomsten voor schoolleiders, schoolbestuurders, regiobestuurders bonden, HRM-ers en MR-leden om te horen wat u van het platform verlangt.
Het platform is van en voor werkgevers en werknemers in het PO en de behoefte van de sector staat bij alle activiteiten centraal.
Het Primair Onderwijs heeft te maken met ingrijpende en belangrijke ontwikkelingen als leerlingendaling en passend onderwijs en staat daarnaast voor de opgave een professionaliseringsslag te maken.
De bijeenkomsten vinden plaats in Zwolle (26 september), Eindhoven (27 september) en Den Haag (2 oktober).  Hier zal het Arbeidsmarktplatform de plannen en activiteiten presenteren om de sector te ondersteunen en input te vragen. Daarnaast worden er workshops gehouden over strategische personeelsplanning, professionele ruimte en de relatie tussen besturen en pabo's.

Meer informatie is te vinden op www.arbeidsmarktplatformpo.nl.

Gepubliceerd op: 7 september 2012
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

Bereikbaarheid

Heb je een vraag? De AVS Helpdesk staat voor je klaar!
Je kunt het beste een mail sturen naar helpdesk@avs.nl. Voor acute zaken blijven de adviseurs van de helpdesk de komende tijd op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 16.30. Je kunt gewoon naar de AVS bellen en wordt dan doorverbonden met een adviseur die thuis werkt. Tel: 030-2361010

Thema's

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Goed onderwijs, goede MR (8e herziene uitgave september 2019)