Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » JaartaakPlanner van nieuwe voordeelpartner Axilium vervangt AVS-rekenprogramma normjaartaak
AVS voordeel

JaartaakPlanner van nieuwe voordeelpartner Axilium vervangt AVS-rekenprogramma normjaartaak

Als nieuwe voordeelpartner van de AVS heeft Axilium in 2017 het online softwareprogramma ‘JaartaakPlanner’ ontwikkeld. De AVS heeft tijdens de ontwikkeling ervan een ondersteunende rol gespeeld in de juistheid van de gegevens. Inmiddels hebben afgelopen schooljaar ruim 150 scholen kennisgemaakt met JaartaakPlanner.
 
Schoolleiders kunnen met behulp van JaartaakPlanner eenvoudiger en sneller jaartaken maken. De software houdt automatisch rekening met de cao-afspraken en overige regelgeving en zorgt voor correcte berekeningen. Bovendien hoeven niet jaarlijks alle gegevens opnieuw ingevoerd te worden, want de software neemt automatisch gegevens van het voorgaande jaar over.
 
Jan Jonquière van Axilium: ”We hebben de software net zolang doorontwikkeld tot alle berekeningen klopten en het heel overzichtelijk is geworden voor de gebruikers. Ook hebben we het systeem flexibel instelbaar gemaakt, zodat het geschikt is voor elke onderwijsvorm. We zijn er trots op dat JaartaakPlanner positief wordt ontvangen door schoolleiders.”
 
AVS-leden kunnen gratis twee maanden kennismaken met JaartaakPlanner en betalen geen opstartkosten.
Downloads en links
Gepubliceerd op: 29 september 2018

Verschenen in

Thema's

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

De jaartaak in het primair onderwijs (Nieuwe versie februari 2018)