Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Inzet AVS bij cao-onderhandelingen

Inzet AVS bij cao-onderhandelingen

Op 1 februari 2018 zijn de cao-onderhandelingen in het primair onderwijs formeel van start gegaan, ondanks het feit dat de gesprekken vanuit het PO-front met minister Slob nog niet zijn afgerond. Deze stap is door de sociale partners gezet in het belang van de sector.

Alle betrokken organen binnen de AVS (ledenraad, commissie Arbeidsvoorwaarden & Personeelsbeleid, adviseursoverleg en bestuur) hebben in januari 2017 al de inzet voor een nieuwe CAO PO bepaald. Door invloeden van buitenaf - zoals de verkiezingsuitslag, acties van het PO-front en het regeerakkoord - is de inzet tot 1 februari 2018 niet met de andere sociale partners gedeeld. Nu de cao-onderhandelingen formeel zijn begonnen, kan de AVS haar inzet eindelijk bekend maken. Belangrijke punten zijn onder andere een eenduidig functiehuis voor schooldirecties en een loonsverhoging van 6 procent voor schoolleiders over drie jaar. De AVS zet daarnaast in op een looptijd van drie jaar, waarbij de loonontwikkelingscomponent de cruciale factor is. En op het op elke school opnemen van staffuncties, een conciërge en administratieve kracht. Ook streeft de AVS naar een vereenvoudigde en dunnere cao.

Kijk voor de volledige AVS-inzet in de download.

 

 

Downloads en links
Gepubliceerd op: 2 februari 2018
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

Bereikbaarheid
De Helpdesk van de AVS is op de volgende dagen en tijdstippen bereikbaar voor leden:

Maandag:
13.00 - 16.30 uur.
Dinsdag tot en met vrijdag:
9.30 - 12.30 uur en 13.00 - 16.30 uur.

Telefoon: 030-2361010 of helpdesk@avs.nl

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Jaargids PO (2019-2020) (Met agenda en professionaliseringsaanbod)