Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Inspirerende Onderwijsverlatersdag

Inspirerende Onderwijsverlatersdag

De Commissie Duurzaam Vitaal van de AVS organiseerde op 17 mei 2018 voor de derde keer een Onderwijsverlatersdag voor (bijna) gepensioneerde leidinggevenden uit het primair onderwijs.

Tijdens de studiedag konden (toekomstige) postactieve AVS-leden – die met hun kennis en ervaring als vrijwilliger graag nog iets willen betekenen voor het onderwijs – hun wensen en mogelijkheden daarvoor inbrengen en kennismaken met de commissie Duurzaam Vitaal.

Vertegenwoordigers van diverse projecten die op zoek zijn naar ondersteuning door vrijwilligers met een onderwijsachtergrond, informeerden de aanwezigen hierover. Zoals het Lilianefonds, Energy Challenges (gedrag en techniek), Leergaloos (over het verbinden van generaties) en een project tot het worden van ambassadeur voor internationalisering op scholen. Daarnaast was er een workshop om ervaringen uit te wisselen over de weg naar en na het pensioen.

Bij de sluiting van de dag onderstreepte AVS-voorzitter Petra van Haren het belang van de commissie Duurzaam Vitaal voor huidige en toekomstige gepensioneerde leden van de AVS. Naast veel informatie deden de deelnemers aan de Onderwijsverlatersdag ook inspiratie op. Zij hebben de dag als succesvol ervaren.

Gepubliceerd op: 14 juni 2018

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

De jaartaak in het primair onderwijs (Nieuwe versie juni 2019)