Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Inschrijving WMS-congres geopend

Inschrijving WMS-congres geopend

Op woensdag 7 november vindt het 12e landelijke WMS-congres plaats in de ReeHorst in Ede met als thema ‘Contact met de achterban’. Ook verzorgen twee AVS-adviseurs een masterclass. De online inschrijving is net van start gegaan.

Keynote speakers dit jaar zijn minister van Onderwijs Arie Slob en oud-politicus, acteur en voorzitter van het Humanistisch Verbond Boris van der Ham. Dagvoorzitter Hester Macrander, theaterregisseur, -docent en trainer, zorgt voor de nodige inspiratie in het plenaire deel.

De landelijke onderwijsorganisaties verzorgen ruim 46 inspirerende workshops en lezingen waaruit de deelnemers een keuze kunnen maken. Deze sluiten aan bij het thema of zijn doelgroepspecifiek. De AVS verzorgt het doelgroepspecifieke aanbod voor schooldirecteuren (masterclass 19 en 34). In hun masterclass belichten Paul van Lent en Jan Stuijver de rol van de schoolleider in de medezeggenschap. Hoe kan de schoolleider een constructieve tegenspraak organiseren en optimaal samenwerken met de MR en het team? Hoe kom je tot draagvlak? Van belang is de wederzijdse verwachtingen goed op elkaar af te stemmen. De deelnemers gaan aan de slag met praktijkvoorbeelden en opdrachten.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 4 september 2018

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

Op naar een integrale aanpak (Ontschotting in het sociale domein)