Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Inschrijving voor Nationale Schoolleiders Top PO gestart

Inschrijving voor Nationale Schoolleiders Top PO gestart

De inschrijving voor de derde editie van de Nationale Schoolleiders Top PO op zaterdag 24 november in de Rijtuigenloods in Amersfoort is gestart. Een dag die in het teken staat van ideeën uitwisselen, inspireren, motiveren en vooral van elkaar leren. Leiderschap, feedback en organisatieontwikkeling staan hierbij centraal.
 
Als stuwende kracht in het primair onderwijs vervullen schoolleiders een cruciale rol binnen de school, het team en het bestuur. In deze snel veranderende sector hebben zij de schone taak om het grotere geheel continu in het vizier te houden; niet te verdrinken in dagelijkse bezigheden. En dat is soms knap lastig. Hoe houd je deze focus? Wat voor soort leider wil je zijn? Welk type leiderschap past het team en jouw school het best? En hoe zorg je ervoor dat je aangehaakt blijft bij wat er in de praktijk gebeurt?
 
Tijdens de derde editie van de Nationale Schoolleiders Top voor het primair onderwijs kijk je met andere leiders naar dit soort vraagstukken. De dag staat in het teken van ideeën uitwisselen, inspireren, motiveren en vooral van elkaar leren. Leiderschap, feedback en organisatieontwikkeling staan hierbij centraal. Toonaangevende leiders uit andere sectoren geven een kijkje in hun keuken. Zodat schoolleiders hun leiderschap in relatie tot eigen ambities, relatie met leerling, leerkracht en bestuur kunnen scherpstellen.
 
Kom ervaringen delen met andere schoolleiders op zaterdag 24 november.
Kijk op www.ponationaleschoolleiderstop.nl voor het programma (in ontwikkeling) en aanmelding. Vragen kunnen gesteld worden via: info@ponationaleschoolleiderstop.nl

NST_Campagnebeeld_klein.jpg

Downloads en links
Gepubliceerd op: 10 september 2018

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Naar andere schooltijden, en dan? (Herziene versie september 2018)