Home » Artikelen » Inschrijving TechniekTrofee geopend

Inschrijving TechniekTrofee geopend

Tot en met 22 november kunnen basisscholen in het hele land weer meedingen naar de felbegeerde TechniekTrofee, een initiatief van Jet-Net & TechNet. Er zijn twee prijzen te winnen: een Inspiratieprijs van 2.500 euro voor de basisschool met het meest inspirerende idee voor wetenschap- en techniekonderwijs (W&T) en ook 2.500 euro voor de basisschool die wetenschap- en techniekonderwijs op een enthousiasmerende manier in het lesprogramma heeft verweven. Beide winnende scholen ontvangen naast de geldprijs en trofee een W&T Experience voor al hun leerlingen. Inzenden kan via www.techniektrofee.nl
 
Wetenschap & Techniek op de basisschool helpt leerlingen om al op jonge leeftijd hun talenten te ontdekken. Steeds meer basisscholen gaan er daarom mee aan de slag.
Met de TechniekTrofee, die dit jaar voor de zesde keer wordt georganiseerd, worden basisscholen die W&T in hun onderwijs (willen) verankeren in het zonnetje gezet.
 
Basisscholen in het hele land kunnen hun ideeën voor W&T-onderwijs of hun voorbeelden ervan inzenden via het deelnameformulier op www.techniektrofee.nl De inzendtermijn loopt tot en met 22 november 2019. Daarna buigt de jury zich over de inzendingen om per categorie maximaal drie nominaties te kiezen. Daaruit selecteert de jury de winnaars van de TechniekTrofee en van de Inspiratieprijs, die op 29 januari 2020 bekend worden gemaakt.
 
Over Jet-Net & TechNet
De TechniekTrofee is een initiatief van Jet-Net & TechNet, een netwerk van honderden bedrijven en scholen met als doel om jongeren een reëel en positief beeld te geven van technische beroepen. We koppelen bedrijven en scholen aan elkaar en inspireren samen jongeren vanuit een technologische invalshoek bij het maken van een bewuste keuze voor hun toekomstige studie en carrière. Jet-Net &TechNet is onderdeel van Platform Talent voor Technologie.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 21 oktober 2019

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Goed onderwijs, goede MR (8e herziene uitgave september 2019)