Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Initiatieven onderwijsprofessionals in beeld tijdens Nationale Onderwijsweek
1 tot 5 oktober

Initiatieven onderwijsprofessionals in beeld tijdens Nationale Onderwijsweek

Dit jaar staan bij de Nationale Onderwijsweek, die plaatsvindt van 1 tot 5 oktober, de initiatieven en inspirerende voorbeelden van onderwijsprofessionals in heel Nederland centraal.

De Nationale Onderwijsweek (NOW) kent in 2018 het thema ‘Durven, doen en doorgaan’. De organisatie wil deze week het onderwijs specifiek een podium geven door mooie voorbeelden met het hele land te delen, dialoog aan te zwengelen, ontmoeting te organiseren en de in het onderwijs aanwezige kwaliteit te vieren.
Het thema ‘durven, doen en doorgaan’ gaat over in beweging komen. Hoe worden ideeën die in de onderwijspraktijk ontstaan werkelijkheid? Hoe maken we individuele onderwijservaring tot een kennisbron van onschatbare waarde? Hoe creëren we onderwijs waar we ten volle achter staan? Hoe bereiden we de huidige generatie voor op de wereld van morgen? De vragen zijn misschien niet nieuw, maar de antwoorden kunnen dat wel zijn.

Greep uit activiteiten
3 oktober: congres Werkdruk verminderen en werkplezier vergroten
4 oktober: Nacht van de Leraar
5 oktober: Congres Mindset

Ook vindt in de NOW de verkiezing van de Nationale Onderwijsfilm 2018 plaats. Wat wordt de opvolger van Down to Earth? Op 3 oktober is de uitreiking in Rotterdam.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 18 september 2018

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

Op naar een integrale aanpak (Ontschotting in het sociale domein)