Home » Artikelen » Infowms.nl gaat door na project Versterking medezeggenschap

Infowms.nl gaat door na project Versterking medezeggenschap

Per 1 april 2020 stopt het project Versterking medezeggenschap. De waardevolle opbrengsten worden wel in stand gehouden door de betrokken ouder-, vak-, en besturenorganisaties, waaronder de AVS. De door Onderwijsgeschillen onderhouden website infowms.nl biedt aan medezeggenschappers en bestuurders alle actuele informatie rondom de Wms.
 
De producten van het project, zoals de handreikingen, de good practices en de MR scan, blijven op deze website beschikbaar.
 
Het ministerie van OCW heeft aangegeven dat het project Versterking medezeggenschap wordt opgevolgd met nieuwe activiteiten. Zodra hierover meer bekend is, volgt de informatie op infowms.nl.
 
Op 25 november organiseert Onderwijsgeschillen het WMS-congres in Ede voor medezeggenschappers en bestuurders. In de komende maanden wordt het programma vormgegeven, in september start de inschrijving voor de deelnemers.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 2 april 2020
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

Bereikbaarheid

Heb je een vraag? De AVS Helpdesk staat voor je klaar!
Je kunt het beste een mail sturen naar helpdesk@avs.nl. Voor acute zaken blijven de adviseurs van de helpdesk de komende tijd op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 16.30. Je kunt gewoon naar de AVS bellen en wordt dan doorverbonden met een adviseur die thuis werkt. Tel: 030-2361010

Thema's

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

Zicht op pensioen (Herziene versie maart 2018)