Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Gratis ondersteuning voor uw MR
Project versterking medezeggenschap

Gratis ondersteuning voor uw MR

Het project Versterking medezeggenschap, een initiatief van enkele onderwijsorganisaties waaronder de AVS en PO-Raad, biedt medezeggenschapsraden in het funderend onderwijs ondersteuning. Zoals de voor schoolleiders interessante gratis training Quickstart Medezeggenschap.
 
In de Quickstart Medezeggenschap bespreken directeur én MR samen hun wederzijdse ambities met elkaar onder leiding van een ervaren medezeggenschapstrainer. Verder zijn er: de uitgebreide en informatieve website www.infowms.nl, de mogelijkheid direct vragen te stellen aan een deskundige en meer gratis trainingen. 
Het project Versterking medezeggenschap, gefinancierd door het ministerie van OCW, stelt bestuurders en schoolleiders in staat hun medezeggenschap een boost te geven, zonder gevolgen voor het budget. 
 
Meer informatie: www.infowms.nl

Gepubliceerd op: 6 februari 2018
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

De AVS Helpdesk is bereikbaar op maandag van 11.00–12.30 uur en 13.00–17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00–12.30 uur en 13.00–17.00 uur. Via tel. 030-2361010 of helpdesk@avs.nl

Verschenen in

Thema's

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Jaargids PO (2018-2019) (Met agenda en professionaliseringsaanbod)