Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Gezocht: eenpitters en kleinere schoolbesturen met innovatieve aanpak lerarentekort

Gezocht: eenpitters en kleinere schoolbesturen met innovatieve aanpak lerarentekort

Het Arbeidsmarktplatform PO is op zoek naar kleinere schoolbesturen en eenpitters die een inspirerende aanpak hebben om het aantal en de kwaliteit van toekomstige leerkrachten te vergroten. Het Arbeidsmarktplatform biedt een financiële tegemoetkoming voor innovatieve voorstellen om dit tekort aan te pakken.

Voorwaarde die het Arbeidsmarktplatform PO stelt, is dat de schoolbesturen of de eenpitter samenwerkt met een ander schoolbestuur en een pabo. Onder een kleiner schoolbestuur verstaat het Arbeidsmarktplatform eenpitters of besturen met maximaal vijf scholen.

Bij de selectie let het Arbeidsmarktplatform PO erop dat de voorgestelde activiteiten niet behoren tot de reguliere maatregelen, zoals het bekostigen van een opleiding. En vraagstukken op het gebied van imago worden al door andere partijen opgepakt. Er zijn al meerdere grotere schoolbesturen die zich hebben aangemeld; dat heeft tot nog toe negentien ideeën opgeleverd.

Meer informatie: lees de uitgebreide toelichting of neem contact op met Suzanne Vos via s.vos@caop.nl of 06 23 20 31 31.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 21 april 2017

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Integrale Kindcentra, handboek voor directeuren en bestuurders