Foutmelding

  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /var/www/vhosts/nieuwavs.nl/httpdocs/includes/entity.inc).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->cacheGet() (regel 388 van /var/www/vhosts/nieuwavs.nl/httpdocs/includes/entity.inc).
Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Vereniging » Helpdesk » Veel gestelde vragen » Fietsregeling - andere vergoedingen


Veel gestelde vragen - Fietsregeling - andere vergoedingen

Auteur: AVS Helpdesk

Kunnen ook andere vergoedingen voor de fiets worden verstrekt?De werkgever kan met de fiets samenhangende zaken tot een bedrag van € 82 per kalenderjaar belasting- en premievrij vergoeden. Voorwaarde is dat het moet gaan om zaken, die bij uitstek bij woon – werkverkeer op de fiets van pas komen. Voorbeelden zijn de benodigde reparaties, een extra slot, een steun voor de aktetas en het regenpak dat praktisch alleen op de fiets wordt gebruikt. Zaken die normaal ook zonder de fiets worden gebruikt (zoals warme kleding) kunnen niet belasting- en premievrij worden vergoed of verstrekt. Naast de met de fiets samenhangende zaken mag u een fietsverzekering onbelast vergoeden of verstrekken.Als voorwaarde geldt dat de werknemer op meer dan de helft van het aantal dagen dat hij pleegt te reizen in het kader van woon - werkverkeer gebruik maakt van de fiets.De vergoeding is jaarlijks te verstrekken, ongeacht de leeftijd van de fiets.

Trefwoorden: Regelingen

Gepubliceerd op: 10 augustus 2009