Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » eFUWA niet in de plaats van gecertificeerd weger

eFUWA niet in de plaats van gecertificeerd weger

eFUWA is geen geldig instrument dat de plaats inneemt van een gecertificeerd weger functiewaardering. Dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving afkomstig van de vier eigenaren (sectorraden) van de FUWASYS-versies Onderwijs.

Onlangs is in diverse nieuwsbrieven van onderwijsorganisaties gepubliceerd over de beschikbaarheid van e-FUWA. In de berichtgeving is aangegeven dat  de schoolbesturen in het primair onderwijs eFUWA Onderwijs kunnen gebruiken bij de beschrijving en waardering van functies zoals dat is vastgelegd in de cao. Verder is aangegeven dat eFUWA geldt als het officiële functiewaarderingssysteem voor het onderwijs.

De AVS is van mening dat eFUWA niet in de plaats komt van een gecertificeerd weger. Daarvoor is de Stichting Personeelsinstrumenten Onderwijs (SPO), die zorgt voor de officiële certificering van de functiewaardeerders. De totstandkoming van eFUWA staat los van de statutaire opdracht van de SPO: het bevorderen en bewaken van de kwaliteit en het borgen van de continuïteit van de toepassing van FUWASYS-systemen.

Gepubliceerd op: 8 mei 2014
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

Bereikbaarheid
De Helpdesk van de AVS is op de volgende dagen en tijdstippen bereikbaar voor leden:

Maandag:
13.00 - 16.30 uur.
Dinsdag tot en met vrijdag:
9.30 - 12.30 uur en 13.00 - 16.30 uur.

Telefoon: 030-2361010 of helpdesk@avs.nl

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Jaargids PO (2019-2020) (Met agenda en professionaliseringsaanbod)