Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Een op drie schoolleiders ingeschreven in Schoolleidersregister PO

Een op drie schoolleiders ingeschreven in Schoolleidersregister PO

Sinds de start van het Schoolleidersregister PO op 10 juni hebben al ruim 3500 schoolleiders zich ingeschreven in het beroepsregister. Vanaf nu kunnen schoolleiders ook hun professionaliseringsactiviteiten invoeren in het register.

Het Schoolleidersregister PO heeft een aantal nieuwe functionaliteiten aan het register toegevoegd. Zo kunnen schoolleiders hun eigen professionele ontwikkeling bijhouden door professionaliseringsactiviteiten als gevolgde opleidingen, cursussen of workshops in te voeren in het register. Een tweede nieuwe mogelijkheid is het zoeken op ingeschreven schoolleiders. Iedereen kan zoeken op naam of op plaats, waarbij alleen de naam van de gezochte schoolleider, de naam van de school en de vestigingsplaats van de school zichtbaar worden. Alle overige informatie op de persoonlijke pagina is alleen zichtbaar voor de schoolleider zelf.
Vanaf 6 september kunnen ook besturen in het primair onderwijs zich aanmelden bij het Schoolleidersregister PO. Na aanmelding kunnen zij zien welke schoolleiders van hun stichting of vereniging zijn ingeschreven in het register.
In de toekomst kunnen schoolleiders ook aangeven of het bestuur inzage mag krijgen in zijn/haar professionaliseringsactiviteiten. De gegevens uit het register kunnen dan houvast bieden bij het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken, de evaluatie van professionaliseringsactiviteiten en het maken van afspraken over professionalisering.

Meer informatie: www.schoolleidersregisterpo.nl

Gepubliceerd op: 16 september 2013
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Op naar een integrale aanpak (Ontschotting in het sociale domein)