Home » Artikelen » Congres ‘Arbo, zó regel je dat op school!’ op 24 januari 2018

Congres ‘Arbo, zó regel je dat op school!’ op 24 januari 2018

Op woensdag 24 januari 2018 organiseert de Redactieraad van de Arbocatalogus PO bij cursus- en vergadercentrum Domstad te Utrecht het congres Arbo, zó regel je dat op school!’. Schoolleiders kunnen zich nu aanmelden voor dit congres.

Veilig en gezond werken op school. Wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe moeten schoolleiders de Arbo-regels naar de praktijk vertalen? Hoe maken zij de juiste keuzes? Tijdens het congres ‘Arbo: zó regel je dat op school!’ krijgen de deelnemers antwoord op deze vragen. In de verschillende workshops krijgen de deelnemers tips waar ze de volgende dag direct mee aan de slag kunnen. Ook kunnen zij vragen stellen aan de deskundigen op Arbo-gebied.

Gepubliceerd op: 4 december 2017
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

Bereikbaarheid

Heb je een vraag? De AVS Helpdesk staat voor je klaar!
Je kunt het beste een mail sturen naar helpdesk@avs.nl. Voor acute zaken blijven de adviseurs van de helpdesk de komende tijd op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 16.30. Je kunt gewoon naar de AVS bellen en wordt dan doorverbonden met een adviseur die thuis werkt. Tel: 030-2361010

Thema's

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Goed onderwijs, goede MR (8e herziene uitgave september 2019)