Home » Artikelen » Charles Wood openingsspreker op AVS Schoolleiderscongres

Charles Wood openingsspreker op AVS Schoolleiderscongres

Charles Wood van platform CENTURY Tech is de openingsspreker op het AVS Schoolleiderscongres, dat plaatsvindt op 20 maart 2020 in Nieuwegein.

Charles-Wood-small.jpgCharles Wood (Verenigd Koninkrijk) heeft een groot deel van zijn carrière in het buitenland besteed aan onderwijsontwikkeling. Hij is medeoprichter van Impact Education, dat in Hong Kong Engelse taalcursussen verzorgt voor studenten en internationale scholen. Zijn passie voor techniekonderwijs bracht hem naar New York waar hij heeft gewerkt voor de American Youth Literacy Foundation. Hij ontwikkelde daar een leerplan dat door middel van een app analfabetisering bij volwassenen tegengaat. Momenteel is Charles eindverantwoordelijk voor alle internationale samenwerkingsverbanden van CENTURY Tech, een platform dat gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie en big data om leerprestaties te verbeteren en werkdruk voor docenten te verminderen.

Charles zal ingaan op de werking van kunstmatige intelligentie en hoe het systeem van CENTURY Tech is ontwikkeld. Ook de praktijk komt aan bod: hoe ziet het platform eruit en wat betekent dit voor leren, lesgeven en het organiseren van onderwijs? Hij verzorgt zowel een in leidende plenaire sessie als een workshop.

Programma
Het programma van het Schoolleiderscongres is zo goed als rond en binnenkort te vinden op de website van de AVS. Je kunt je nu wel al inschrijven voor het congres en profiteren van een aantrekkelijke vroegboekkorting (tot 13 februari).

Downloads en links
Gepubliceerd op: 12 december 2019

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

ABC van de CAO PO 2019-2020