Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Meld je tijdens de actieweek met korting aan voor het AVS-congres
Vroegboekkorting verlengd tot en met 13 februari

Meld je tijdens de actieweek met korting aan voor het AVS-congres

Tijdens de actieweek (4-8 februari), waarin de AVS en CNV Schoolleiders oproepen niet te zoeken naar vervanging van zieke teamleden, kunnen schoolleiders zich met korting aanmelden voor het AVS-congres. De vroegboekkorting is verlengd tot en met woensdag 13 februari. Eerder liep deze korting tot en met 31 januari. De vroegboekprijs voor AVS-leden is 235 euro. Voor niet-leden bedraagt deze prijs 480 euro. Het AVS-congres heeft als thema ‘Leiderschap in 4D’ en vindt plaats op vrijdag 15 maart in Nieuwegein.

In totaal zijn er op het AVS-congres zo’n dertig sessies en workshops, onderverdeeld in de 4D-thema’s (duidelijke, dichtbij, delend en dynamisch leiderschap). Elke thema beschikt over een plenaire sessie, met toonaangevende sprekers als Jeroen Driessen, Arnold Jonk, Antoon Sturkenboom en Zachary Walker (met John Amaechi). Antoon Sturkenboom, mede-eigenaar van ontwerpbureau Liftov, laat deelnemers kennismaken met de behaviour design aanpak van Liftov. Deze aanpak biedt inspirerende cases waarin gamification toegepast wordt voor het stimuleren van samenwerking en feedback in een team. Deelnemers krijgen handvatten om op een speelse manier gedragsverandering bij medewerkers te stimuleren.

De centrale inleiding wordt verzorgd door Maarten Lamers en Peter van der Putten, universitair docenten aan de Universiteit van Leiden. Zij gaan in op de relatie tussen mens en robot en de rol die robots in het onderwijs kunnen spelen.  Ernst-Jan Stigter, algemeen directeur van Microsoft Nederland, geeft zijn visie op onderwijs(ontwikkelingen) gezien vanuit maatschappelijke en technologische ontwikkelingen.

Daarnaast is er alle ruimte om (internationale) collega’s te ontmoeten, te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Bijvoorbeeld tijdens de lunch of Drinks&Bites (afsluitende borrel). Of op de informatiemarkt, met vele voor het onderwijs relevante diensten en producten, en uiteraard de AVS-stand. Prikkelende pitches op de beursvloer sluiten aan bij actuele thema’s, nieuwe ontwikkelingen en initiatieven.

Acties op het AVS-congres
Het AVS-congres op 15 maart valt samen met de door de AOb uitgeroepen lerarenstaking, die de AVS niet steunt. De AVS voert op het congres zichtbaar actie om de eisen van schoolleiders kracht bij te zetten. Bezoekers kunnen op de congresdag hun steun laten blijken voor de brede agenda van de AVS. Tegelijkertijd investeren schoolleiders door deelname aan het congres in hun persoonlijke ontwikkeling en daarmee in de onderwijskwaliteit.

AVS-congres2019-beeldmerk-woorden-vierkant.png

Downloads en links
Gepubliceerd op: 31 januari 2019

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Speciaal onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

Goed onderwijs, goede MR (8e herziene uitgave september 2019)