Home » Artikelen » Beste educatieve apps gezocht
Oproep

Beste educatieve apps gezocht

Schoolleiders, leerkrachten, leerlingen en ouders worden opgeroepen om mee te denken over creatieve invalshoeken voor educatieve apps.

Om de betrokkenen bij het onderwijs te stimuleren hun ideeën over goede educatieve apps met elkaar te delen, heeft staatssecretaris Dekker de wedstrijd Meester App gelanceerd. Educatieve apps kunnen leerlingen helpen om bepaalde leerstof beter en sneller op te pikken. Op de website van Meester App staat in welke categorieën de ideeën en producten ingestuurd kunnen worden. Het gaat om ideeën voor bruikbare apps. Ook bestaande educatieve apps kunnen meedoen aan de wedstrijd. Meester App, een initiatief van het ministerie van Onderwijs, wil met de wedstrijd scholen meer inzicht geven in de mogelijkheden om apps te gebruiken bij het onderwijs. Tot en met 14 juni 2013 kunnen ideeën of demo’s worden ingezonden. Op 26 juni worden de prijswinnaars bekendgemaakt.

Gepubliceerd op: 9 april 2013
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Verschenen in

Thema's

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Op naar een integrale aanpak (Ontschotting in het sociale domein)