Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » AVS Voordeel: nieuwe overeenkomst met Elsevier

AVS Voordeel: nieuwe overeenkomst met Elsevier

De AVS heeft een AVS Voordeel contract afgesloten met Elsevier. AVS leden krijgen tien procent korting op de kennisbanken primair onderwijs van Elsevier. Op deze websites vindt u antwoorden op vragen over integraal personeelsbeleid, de leerplichtwet, nieuwbouw, een sociaal veilig schoolklimaat of een gezond financieel beleid.

Schoolleiders en bovenschools managers kunnen praktijkgerichte informatie vinden in vijf kennisbanken: personeelszaken, wet op het primair onderwijs en andere onderwijswetten, onderwijshuisvesting, klachtenbehandeling en financieel management. Bij veel onderwerpen in de kennisbanken vindt u praktijkvoorbeelden, modellen en formulieren. De sites zijn actueel en hebben een zoekfunctie. U kunt zelf uw abonnement samenstellen en kiezen voor alle, of juist specifieke kennisbanken. De kennisbanken kunnen handig zijn als u altijd diverse informatiebronnen raadpleegt wanneer u informatie over een bepaald onderwerp zoekt. In de kennisbanken vindt u zowel officile informatie als praktische tools. Met een persoonlijke inlogcode heeft u toegang vanaf iedere computer. Het is ook mogelijk persoonlijke aantekeningen en instructies van uw organisatie aan een onderwerp toe te voegen, zodat u alle informatie op n plek heeft (een paperclipicoon geeft deze annotatiefunctie aan).

Maak kennis met de kennisbanken op http://www.pleinprimaironderwijs.nl/. Pas na een aantal keren wordt u gevraagd in te loggen. Direct bestellen kan via http://www.primaironderwijs.nu/. Meer informatie over de kennisbanken van Elsevier leest u in de bijgevoegde folder. Of surf ook voor de andere AVS Voordeelpartners naar http://www.avsvoordeel.nl/

Actueel
Kader Primair 6 - Februari 2006

Gepubliceerd op: 1 februari 2006
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Verschenen in

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Op naar een integrale aanpak (Ontschotting in het sociale domein)