Home » Artikelen » AVS Voordeel bij Douwe Egberts Coffee Care

AVS Voordeel bij Douwe Egberts Coffee Care

Wist u dat scholen jaarlijks vele liters filterkoffie weggooien? En dat 54 procent van de Nederlanders liever cappuccino op het werk drinkt. Een goede reden om een samenwerkingsovereenkomst met Douwe Egberts af te sluiten, vond de AVS.

Als AVS lid krijgt u een aantrekkelijke korting op Douwe Egberts koffieapparatuur voor op school. U heeft de keuze uit acht koffiemachines, waarmee u snel en gemakkelijk een kopje koffie (of café crème, cappuccino, café au lait of espresso) zet of heet water voor thee tapt.

AVS leden krijgen tot en met 31 december 2005 50 procent korting op een koffiemachine (zowel bij koop als huur). Vanaf 1 januari 2006 zijn er kortingen tot 30 procent op koffiemachines.

Medewerkers van Douwe Egberts bezorgen bij u op school koffie en andere ingrediënten, zoals suikersticks, creamer, bekers, thee en andere toebehoren. Bovendien heeft u onder bepaalde voorwaarden recht op gratis technische service bij afname van DE koffie. Zorgen wij voor het onderwijs en zij voor de koffie.

Bij Kader Primair 3 treft u een folder aan van Douwe Egberts met meer informatie. Of ga naar de speciale AVS Voordeelpagina op www.avs.nl onder Vereniging.

http://www.avs.nl/avsvoordeel/

Gepubliceerd op: 8 november 2005
Let op!
Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Schoolleidersagenda 2020/2021