Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » Aanvraagtermijn Teambeurs PO gestart

Aanvraagtermijn Teambeurs PO gestart

Van 1 april tot en met 15 oktober kunnen schoolbesturen de Teambeurs aanvragen. Deze beurs biedt ruimte aan een team van ten minste twee leerkrachten (van een of meer scholen van een schoolbestuur) om samen een masteropleiding te volgen. Een schoolontwikkelvraag dient het uitgangspunt te zijn van deze studie. Ook is het van belang dat de leerkrachten tijdens en na de masteropleiding hun kennis in praktijk brengen.

Anders dan bij de Lerarenbeurs krijgen de leerkrachten, naast studie- en vervangingskosten, hiervoor ook ná de opleiding nog een jaar lang (4 uur per week) de tijd. Ook kan subsidie worden aangevraagd voor kennisdeling, bijvoorbeeld in de vorm van externe coaching.

Daarnaast is subsidie beschikbaar om de studie, in afstemming met het opleidingsinstituut, beter af te stemmen op de behoefte van de school, of om een geheel nieuwe masteropleiding op te zetten die is gericht op teams van leerkrachten en teamontwikkeling.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 6 april 2018
Neem contact op met de AVS Helpdesk

Vermeld altijd uw lidmaatschapsnummer als u contact opneemt met de Helpdesk.

Leden van de AVS kunnen de Helpdesk bellen met uiteenlopende vragen over vakgerelateerde zaken. Iedere maand wordt één vraag beantwoord in Kader Primair.

De AVS Helpdesk is bereikbaar op maandag van 11.00–12.30 uur en 13.00–17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00–12.30 uur en 13.00–17.00 uur. Via tel. 030-2361010 of helpdesk@avs.nl

Tijdens de zomervakantie is de helpdesk gesloten vanaf 26 juli t/m 10 augustus.

Doelgroep(en)

Primair onderwijs

 

Deel dit artikel

Goed onderwijs, goede MR (6e herziene uitgave september 2017)