Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Artikelen » 20-26 november: Week tegen Kindermishandeling

20-26 november: Week tegen Kindermishandeling

Van 20 tot en met 26 november vindt voor de vijfde keer de Week tegen Kindermishandeling plaats. Scholen kunnen hun good practices delen en activiteiten organiseren.

Het Nederlands Jeugdinstituut en Movisie zijn de nieuwe organisatoren van de week die het stokje overnemen van de Taskforce Kindermishandeling en Seksueel Misbruik. De nieuwe organisatoren willen veel aandacht besteden aan de wijze waarop professionals en organisaties bijdragen aan de aanpak van kindermishandeling. Ze stimuleren partijen om de krachten te bundelen, kennis en ervaring met elkaar te delen en van elkaar te leren. In deze week kunnen organisaties door het hele land allerlei activiteiten binnen het thema kindermishandeling en seksueel misbruik organiseren.

Scholen die een eerdere activiteit kennen die een impuls heeft gegeven aan de aanpak van kindermishandeling kunnen dit delen met andere scholen. Activiteiten kunnen aangemeld worden via de site en ideeën kunnen gemaild worden naar info@weektegenkindermishandeling.nl.

Downloads en links
Gepubliceerd op: 28 augustus 2017

Doelgroep(en)

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs

 

Deel dit artikel

CAO PO 2016-2017 (versie juni 2017)