Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com

Webinar: Samen werken aan W&T

Webinar voor schoolleiders
U wilt beginnen met Wetenschap & Techniek op uw basisschool? Of het W&T-onderwijs een stap verder brengen? Deze webinars zijn speciaal ontwikkeld voor schoolleiders in het primair onderwijs en zijn toegespitst op de praktijk. De webinars zoomen in op het ontwikkelen van een gedragen visie op en beleid voor Wetenschap & Techniek in het basisonderwijs, als basis voor een - uiteindelijke - implementatie van W&T in het curriculum van uw basisschool.
Bij ieder webinar wordt de theorie ingeleid door een gastspreker. Een ervaringsdeskundige uit het primair onderwijs belicht de praktijk. Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan voor een webinar!
 

Webinar 3: Samen werken aan W&T

Hoe krijgt u uw team mee? Dit derde webinar gaat over de vraag: ‘Hoe krijg ik mijn team mee in mijn visie op W&T?’. Aan de orde komen:

  • Hoe zorgt u voor draagvlak in het leerkrachtenteam? Is er al een ‘voorhoede’ binnen het team?
  • Hoe vult u uw rol als schoolleider in, hoe begeleidt, ondersteunt, coacht u uw medewerkers?
  • Is hulp van buitenaf wenselijk? Welke professionaliseringsbehoefte is er?
  • Hoe delen we successen, leerpunten, feedback binnen het team?

Gastspreker bij dit webinar is dr. Karin Brouwer-Truijen, Course director Master Educational Leadership aan Hogeschool Saxion. Zij geeft inzicht in de rol van de schoolleider bij de vormgeving van W&T-onderwijs.
De praktijk wordt belicht door Titia Boomgaardt, directeur van de Willem Alexanderschool in Leeuwarden. Zij gaat in op de manier waarop zij haar team meeneemt in en ondersteunt bij Wetenschap & Techniek en Onderzoekend & Ontwerpen Leren.

Dit deel vindt plaats op 18 januari 2018 van 9.00 - 10.00 uur.

Datum

18 januari 2018

Kosten

gratis

Doelgroepen

schoolleiders

Sector

Primair onderwijs