Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com

Voorlichtingsbijeenkomst privacy en gegevensbescherming

Algemene Verordening Gegevensbescherming vanaf 25 mei 2018 van kracht

Vanaf 25 mei 2018 wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) vervangen door de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die in heel Europa gaat gelden. Deze nieuwe wetgeving stelt hogere en aanvullende eisen aan privacy. Waar komt de AVG in het kort en goed op neer? Wat zijn de nieuwe eisen? Waar moet ik op school rekening mee houden?

De AVS organiseert op dinsdagmiddag 30 januari 2018 in samenwerking met ‘priviteer’ Martijn Faber* een voorlichtingsbijeenkomst over privacy en de nieuwe wet AVG voor directeuren/bestuurders van eenpitters. Andere schoolleiders die geïnteresseerd zijn, kunnen dit ook kenbaar maken. Na de bijeenkomst hebben deelnemers voldoende inzicht om een volgende stap te zetten. 

Doelgroep: directeuren/bestuurders eenpitters po en vo (andere geïnteresseerde schoolleiders kunnen dit kenbaar maken)
Datum: dinsdag 30 januari 2018
Tijd: 14-16 uur
Waar: AVS-gebouw, Herenstraat 35 in Utrecht
Kosten: € 50
Aanmelden (tot uiterlijk 17 januari 2018)

*Priviteers zijn bevlogen privacy professionals die vanuit verschillende invalshoeken hun bijdrage leveren. Ze trekken graag met hun klanten op, niet alleen om ‘netjes volgens de wet’ te werken, maar ook om met dit soms weinig sexy onderwerp een positieve bijdrage aan de bedrijfsstrategie te leveren. Data privacy positief op de kaart zetten, maakt het werk extra leuk en uitdagend! Met sprekende voorbeelden, concrete acties en ondersteuning waarnodig helpen Priviteers organisaties om te voldoen aan de AVG/GDPR. Meer informatie: Priviteers, Passie voor data privacy, www.priviteers.nl


 

 
Downloads en links

Datum

30 januari 2018

Locatie

AVS-gebouw, Herenstraat 35 in Utrecht

Kosten

50 euro

Doelgroepen

Directeuren/bestuurders eenpitters po en vo (andere geïnteresseerde schoolleiders kunnen dit kenbaar maken)

Sector

Primair onderwijs, Speciaal onderwijs, Voortgezet onderwijs

Thema's PO

privacy, gegevensuitwisseling, persoonsgegevens