Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com

Symposium Licht op schaduwonderwijs

De uitgaven aan bijlessen groeiden de afgelopen jaren explosief in Nederland. In sommige andere landen is het gebruik van het zogeheten schaduwonderwijs al langer wijdverbreid. Wat weten we eigenlijk over de oorzaken en gevolgen van het gebruik van schaduwonderwijs?

In deze bijeenkomst wordt nieuw onderzoek gepresenteerd naar de stand van de kennis over schaduwonderwijs in Nederland en wereldwijd. Deelnemers gaan met elkaar in gesprek over de bevindingen én over de vragen die nog open liggen.
Speciale gast is professor Mark Bray van de Universiteit van Hong Kong. Professor Bray geldt al jaren als dé internationale expert op het terrein van schaduwonderwijs. Hij onderzocht schaduwonderwijs in tientallen landen en schreef hierover adviesrapporten voor onder meer de Europese Commissie en UNESCO.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die wil meedenken en meepraten over dit onderwerp: van onderzoeker tot beleidsmaker en van schooldirecteur tot bijlesdocent. De bijeenkomst vindt plaats op de Hogeschool van Amsterdam, Kohnstammzaal (Wibautstraat 2-4, Amsterdam).