NOT 2019 'De sleutel voor beter onderwijs'

‘De sleutel voor beter onderwijs’ is het thema van de Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2019. Ruim 430 exposanten presenteren de nieuwste ontwikkelingen in het onderwijsveld op deze gratis vakbeurs. Daarnaast kent het event een groot aantal extra activiteiten, meer dan 600 workshops en sessies en diverse pleinen (zoals Futurelab, School van de Toekomst, Programmeerplein en de Bloggersstraat). Daarnaast vindt de uitreiking plaats van de NOT Innovatie Awards en bekendmaking Leraren van het jaar. De AVS is ook aanwezig op de beurs: standnummer 3A046.

Leiderschap betekent voor mij…
Wat betekent leiderschap voor jou? Ga de uitdaging aan in de AVS-stand en zet je stelling op een bordje en ga daarmee op de foto in de photobooth. Iedere deelnemer krijgt direct een afdruk mee naar huis.
We nodigen je uit voor een gesprek over leiderschap!

Sessies over ‘Aantrekkelijk beroep, aantrekkelijke sector’
De cao-partijen (AOb, CNV, AVS, FvOv en PO-Raad) zijn begin december 2018 gestart met de onderhandelingen voor een nieuwe cao voor het primair onderwijs. Deze partijen vinden het belangrijk om de personeelsleden in de po-sector daarbij te betrekken, omdat zij degene zijn die in de praktijk met de afspraken te maken hebben.

Tijdens de NOT 2019 krijgen de belangstellende deelnemers diverse vragen voorgeschoteld, bijvoorbeeld over het personeelstekort. In korte interactieve sessies gaan de AVS en de andere cao-partijen graag met u in gesprek. Gespreksleiders Sofie van den Enk en Joep Stassen leggen u een aantal interessante stellingen voor. Na iedere stelling krijgt u de kans om de meningen van anderen in de zaal te verkennen en met hen van gedachten te wisselen. Alle cao-partners zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Aan het einde van iedere sessie vindt er ook een loterij plaats. 
Wilt u bijdragen aan de verbetering van uw vak of heeft u een dringende vraag aan onze cao-onderhandelaar of een vertegenwoordiger van de andere cao-partners? Dat kan. Vanuit de AVS is per sessie één van de cao-onderhandelaars aanwezig om vragen te beantwoorden.

De sessies zijn op woensdag 23, vrijdag 25 en zaterdag 26 januari om 13.00 uur en om 14.00 uur.
Aanmelden voor de bijeenkomsten is niet noodzakelijk, u bent welkom!

Toegang tot de NOT kunt u (gratis) krijgen als u zich registreert via: www.not-online.nl.

Meer informatie over deze sessies en een vraag indienen

banner-not2019-560.jpg