Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com

Nationale Schoolleiders Top primair onderwijs

logo-po-600_0.png
 
Hoe persoonlijk is mijn leiderschap? 
Welk leiderschap past mij, mijn team en ons bestuur het best? 
Hoeveel leiderschap kan een team dragen? En omgekeerd? 
Hoe train ik ons teamspel? En hoe versterken bestuur en directie elkaar?
Wat voor leider wil ik zijn?
 
Zomaar wat essentiële vragen die je jezelf en je tafelgenoten kunt stellen, tijdens dé top die jouw leiderschap centraal stelt. Waar tijd is voor reflectie en kritisch zelfonderzoek. De bijeenkomst waarop jij je rol in het team en in relatie tot het schoolbestuur scherpstelt, inspireert en voedt. 
 
Wees er daarom bij op de tweede Nationale Schoolleiders Top voor het primair onderwijs! Het thema luidt: Leiderschap ontwikkel je samen.
  
Op deze afwisselende en inspirerende dag komen schoolleiders en bestuurders, toonaangevende leiders uit het bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen, kunstenaars en sporters bijeen om ervaringen uit te wisselen op het terrein van leidinggeven, visieontwikkeling, teambuilding en teamontwikkeling. Een dag waarop je kunt leren van elkaar en ervaringen kunt delen. Ontmoetingen, gesprekken en verhalen die motiveren, inzichten bieden en je verder helpen in je dagelijkse werk.

Tijdens de tafelsessies delen de schoolleiders ervaringen rond visieontwikkeling, leidinggeven aan verandering en omgaan met menselijk kapitaal. Iedere tafelsessie in het programma wordt ingeleid door specialisten: Ronilla Snellen, co-founder en directeur FutureNL, en Wiebe Draijer, voorzitter raad van bestuur Rabobank en aanjager van NL2025.
Daarnaast is er een duo-presentatie van Armanda Waters, schoolleider van de Trompetter in Angerlo,  en Richard Engelfriet, dagvoorzitter, spreker, columnist, auteur en onderzoeker. En ook schoolleider Ina Rook van Prisma, een school voor gespecialiseerd onderwijs in de regio Kampen, levert een bijdrage.

De Nationale Schoolleiders Top is bestemd voor leidinggevenden in het primair onderwijs, dus naast schoolleiders zijn ook bestuurders, bovenschools directeuren, locatiedirecteuren, adjunct-directeuren en bouwcoördinatoren welkom om deel te nemen.


Aanmelden voor de Nationale Schoolleiders Top is nu al mogelijk via: http://ponationaleschoolleiderstop.nl/

Datum: zaterdag 25 november 2017, 10:00-16:00 uur
Locatie: Werkspoorkathedraal, Utrecht
 
De Nationale Schoolleiders Top po wordt georganiseerd door NL 2025, ministerie van OCW, AVS, PO-Raad, Schoolleidersregister PO, en CNV Schoolleiders.

Datum

25 november 2017

Doelgroepen

Schoolleiders

Sector

Primair onderwijs

Thema's PO

nationale schoolleiders top