Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com

AVS-congres 2018

Leiderschap in evenwicht

beeldmerk-web.png
Het AVS-congres 2018 vindt plaats op 16 maart 2018.

Centrale inleiding: Jeroen Busscher
Tegenwoordig vraagt leiderschap in het onderwijs het evenwicht te vinden tussen vertrouwen en sturen, inspireren en faciliteren. En niet geheel onbelangrijk, tussen bemoeien en loslaten. Weet u om te gaan met de dagelijkse dynamiek in uw organisatie?
Als schoolleider moet u in een veranderend landschap heel veel ballen in de lucht houden. Inclusief onderwijs, automatisering en een schuivende visie op onderwijs vragen veel van u en uw collega’s. Hoe kunt u als schoolleider uw collega’s stimuleren en begeleiden bij al deze ontwikkelingen? U krijgt concrete handvatten aan die u helpen in de zoektocht naar de invulling van uw veranderende rol.

Jeroen Busscher houdt zich al 30 jaar bezig met de vraag hoe menselijk gedrag gevormd wordt en hoe je dat kunt beïnvloeden. Hij staat te boek als een enthousiast, creatief en humoristisch spreker.
Ooit werkte hij als beeldend kunstenaar. In 1995 richt hij met een zakenpartner Malgil op: een evenementenbureau dat uitgroeit tot een ontwerpbureau voor organisatiecultuur interventies. Sinds 2005 werkt Jeroen als zelfstandig consultant, columnist en auteur (van boeken als ‘Onbeperkt houdbaar’, ‘Aanstekelijk veranderen’, ‘Pimp je afdeling’ en ‘turbomanagement’). Daarnaast is Jeroen Executive Lecturer conceptontwikkeling aan de HKU en gastdocent leiderschap en innovatie aan Business School Nederland.
www.driessen.nl, www.jeroenbusscher.nl

Het programma is ingedeeld in drie thema's: Leiderschapsontwikkeling, mensontwikkeling en innovatieontwikkeling. Binnenkort worden de 30 (plenaire) sessies en workshops bekendgemaakt.

Datum

16 maart 2018

Locatie

NBC Nieuwegein

Kosten

AVS-leden: 260 euro. Vroegboekprijs: 225 euro. Niet-leden: 560 euro. Vroegboekprijs: 470 euro.

Sector

Primair onderwijs, Speciaal onderwijs, Voortgezet onderwijs

Thema's PO

AVS-congres 2018