Nieuws

Omstreden rekentoets voorlopig alleen voor vwo - (8-10-2015)
Een meerderheid van de Tweede Kamer is er voor dat de rekentoets voorlopig alleen in het vwo meetelt voor het diploma. Als de rekentoets meegeteld had bij de examenresultaten van 2015 zouden er 1,9 procent extra gezakte scholieren zijn door de...
Leraren van het Jaar 2015 bekend - (8-10-2015)
Wouter Siebers (po), Rachel Baan (vo), Lonneke Thijs (so) en Diederick de Vries (mbo) zijn de Leraren van het Jaar 2015. Minister Jet Bussemaker van Onderwijs reikte de nominaties uit. De uitreiking vormde woensdag 7 oktober het slotstuk van het...
Het verschil maken - (5-10-2015)
De media staan bol van allerlei berichten uit de sector funderend onderwijs. Het gaat dan over de al dan niet succesvolle invoering van Passend onderwijs, de effecten van innovatief onderwijs en de inzet van ict, het sluiten van scholen in...
Advertenties
 


leerlingbijdeles.png

 Helpdesk

De telefonische helpdesk van de AVS is er voor alle professionele vragen die u in uw dagelijks werk tegenkomt. U krijgt direct een deskundige medewerker aan de lijn die uw vraag beantwoordt of er voor zorgt dat u binnen één werkdag teruggebeld wordt. Deze adviesdienst is voor leden gratis.

Bel 030 - 2361010

 Trainingen

2015/2016
29 januari 2016 (vrijdag), 8 maart (dinsdag), 22 maart (donderdag),  8 april (vrijdag),  27 mei (vrijdag), en 17 juni (vrijdag)

 Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om de nieuwsbrief te ontvangen.

Integratie VO-nieuws in nieuwsbrief Funderend Onderwijs
De VO-nieuwsbrief wordt met ingang van hetschooljaar 2015/2016 geïntegreerd in de nieuwsbrief Funderend Onderwijs, waarin zowel PO- als VO-nieuws staat.
Wilt u het VO-nieuws niet missen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief Funderend Onderwijs. Ook op onze website vindt u al het VO-nieuws.

Fiscaal voordeel

U kunt in aanmerking komen voor fiscale verrekening van de contributie, door uiterlijk 1 november een verklaring in te leveren bij de werkgever, die verplicht is aan de regeling mee te werken.

Aanvraagformulier vakbondscontributie PO 2013.pdf
Aanvraagformulier vakbondscontributie VO 2013.pdf