Foutmelding

Warning: preg_match(): Unknown modifier '.' in themekey_match_condition() (regel 381 van /var/www/vhosts/nieuwavs.nl/httpdocs/sites/all/modules/themekey/themekey_base.inc).

 Nieuws

Capaciteiten autochtone achterstandsleerling nog onbenut - (30-10-2014)
Autochtone achterstandsleerlingen kunnen betere onderwijsresultaten behalen. Een combinatie van factoren draagt bij aan het ontstaan en in stand houden van de achterstand. Er zijn mogelijke oplossingen voorhanden. Dit blijkt uit onderzoek door onder...
Ruimte voor gericht personeelsbeleid - (29-10-2014)
Het onderhandelaarsakkoord over de nieuwe CAO PO wordt inmiddels vertaald naar een uitgewerkte cao. Voor schoolleiders geeft deze cao veel ruimte voor het voeren van gericht personeelsbeleid. Voor velen van hen voelt het echter – zeker als...
Advertenties
 


leerlingbijdeles.png

 Helpdesk

De telefonische helpdesk van de AVS is er voor alle professionele vragen die u in uw dagelijks werk tegenkomt. U krijgt direct een deskundige medewerker aan de lijn die uw vraag beantwoordt of er voor zorgt dat u binnen één werkdag teruggebeld wordt. Deze adviesdienst is voor leden gratis.

Bel 030 - 2361010

 Trainingen

23 januari 2015

12.30-16.30 uur

eerste tweedaagse 22 en 23 januari

tweede tweedaagse  8 en 9 april 2015

derde tweedaagse in overleg met de deelnemers
 

 Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om de nieuwsbrief te ontvangen.

Fiscaal voordeel

U kunt in aanmerking komen voor fiscale verrekening van de contributie, door uiterlijk 1 november een verklaring in te leveren bij de werkgever, die verplicht is aan de regeling mee te werken.

Aanvraagformulier vakbondscontributie PO 2013.pdf
Aanvraagformulier vakbondscontributie VO 2013.pdf