Foutmelding

Warning: preg_match(): Unknown modifier '.' in themekey_match_condition() (regel 381 van /var/www/vhosts/nieuwavs.nl/httpdocs/sites/all/modules/themekey/themekey_base.inc).

Home » Vereniging » Publicaties en producten » Kader Primair

Kader Primair

Kader Primair behoort tot de beste en meestgelezen maandbladen voor het schoolmanagement in Nederland. En daar zijn we trots op. Kader Primair besteedt zowel aandacht aan de activiteiten van de AVS, als aan de belangrijkste ontwikkelingen in het onderwijsbeleid en op het vakgebied van de schoolleider. Vooral de praktijkgerichte insteek van het blad wordt door schoolleiders bijzonder gewaardeerd.

In de meest recente Kader Primair vindt u onder andere de volgende artikelen:
Nieuwe cao voor primair onderwijs
Het onderhandelaarsakkoord over de CAO PO 2014 is 26 september definitief geworden. Dit hebben de cao-partners AVS, AOb, CNV Onderwijs, FvOv en de PO-Raad op 29 september met elkaar vastgesteld. Deze nieuwe cao is een eerste stap op weg naar verdere modernisering van de arbeidsvoorwaarden in het primair onderwijs. Het uiteindelijk doel richt zich op meer flexibiliteit en ruimte voor scholen om zich tot een professionele organisatie te kunnen ontwikkelen, waarbij ruimte voor talent en een realistische werkbelasting mogelijk zijn. De uitwerking van het akkoord zal in de komende periode...
(Kader Primair 2 (2014-2015))
Samenwerkingsverbanden tot 1-8-2016 vrijgesteld van btw
De nieuwe samenwerkingsverbanden Passend onderwijs blijven in elk geval tot 1 augustus 2016 vrijgesteld van btw bij de detachering van personeel. Dat hebben de ministeries van OCW en Financiën met elkaar afgesproken, meldt besturenorganisatie VOS/ABB. De afspraken betekenen niet dat álles btw-vrij is. De huidige regelgeving is in strijd met Europese wetgeving en zal op termijn moeten veranderen. De btw-kwestie is daarom besproken in het bekostigingsoverleg. Het ministerie van OCW heeft het volgende met het ministerie van Financiën afgesproken: De huidige vrijstelling...
(Kader Primair 2 (2014-2015))
Flinke naheffing door te hoge vergoeding overblijfouders
De Belastingdienst legt basisscholen honderdduizenden euro's naheffingen op voor de vergoeding die zij betalen aan vrijwillige overblijfouders, blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws. Volgens de Belastingdienst is de tegemoetkoming die de scholen betalen te hoog om als vrijwilligersvergoeding te worden gezien. Zij ziet de overblijfouders daarom als werknemers en scholen moeten daarom alsnog loonheffing betalen. Vier katholieke basisscholen in Vleuten en De Meern kregen volgens RTL Nieuws een aanslag van de Belastingdienst binnen van in totaal 200.000 euro. Ook zes basisscholen van de...
(Kader Primair 2 (2014-2015))
'Kosteloos funderend onderwijs is een groot goed'
Het consumentenprogramma Kassa besteedde op 27 september uitgebreid aandacht aan de schoolkosten in het voortgezet onderwijs. Ouders, staatssecretaris Sander Dekker, Stichting Leergeld, de Landelijke Ouderraad en de AVS zaten in de uitzending. Staatssecretaris Sander Dekker betreurt het ten zeerste als ouders zich verplicht voelen om schoolkosten te betalen die onder de vrijwillige ouderbijdrage vallen, zo antwoordt hij een dag voor de uitzending op Kamervragen. Bij Kassa kwamen veel klachten binnen van ouders die ervaren dat ze onder druk zijn gezet door de school, met name met betrekking...
(Kader Primair 2 (2014-2015))
Advertenties
 


De meest recente Kader Primair

Heeft u een abonnement op Kader Primair?

Gebruik dit formulier om uw e-mailadres door te geven (opent in een nieuw venster)

Adverteren

Uw advertentie gelezen door duizenden schoolleiders
De media van de Algemene Vereniging Schoolleiders bereiken duizenden schoolleiders, waarvan velen iedere dag.

Kader Primair
Het maandelijkse vakblad Kader Primair is een zeer goed gewaardeerd tijdschrift en heeft een oplage van 5.500 stuks. Het blad staat open voor commerciële advertenties, personeelsadvertenties en biedt de mogelijkheid een bijsluiter mee te sturen. Lezers ervaren de personeelsadvertenties als zeer gewenste serviceberichten.

Kader Primair behoort tot de beste en meest gelezen maandbladen voor het schoolmanagement in Nederland. En daar zijn we trots op. U leest er zowel over de activiteiten van de AVS, als over de belangrijkste ontwikkelingen in het onderwijsbeleid en in uw vakgebied. Vooral de praktijkgerichte insteek van het blad wordt door schoolleiders bijzonder gewaardeerd.

Oplage: 5.500
Frequentie: 10 x per schooljaar

Handboek voor schoolleiders in het primair onderwijs
Het handboek voor schoolleiders in het primair onderwijs is gericht op schoolleiders,(adjunct)directeuren en bovenschoolmanagers in het basis-, en speciaal onderwijs. Het handboek bestaat uit onder andere een schat aan vakinformatie, regelgeving, subsidieregelingen, salaristabellen en schoolvakanties.
 
Oplage: 6.000 
Frequentie: 1 x per jaar (april)
 
Handboek voor leidinggevenden in het voortgezet onderwijs
Het Handboek voor leidinggevenden in het voortgezet onderwijs is gericht op schoolleiders,(adjunct)directeuren en managers in het voortgezet onderwijs. Het handboek bestaat uit onder andere een deel van de cao-VO, een schat aan vakinformatie, regelgeving, subsidieregelingen, salaristabellen en schoolvakanties.
 
Oplage: 3.500
Frequentie: 1 x per jaar (april)
 
AVS.nl
De website, www.avs.nl, wordt maandelijks ruim 20.000 keer bezocht en biedt de mogelijkheid om uw bedrijf/product/dienst onder de aandacht te brengen middels display advertising (banners).
Via AVS.nl informeert de vereniging alle geïnteresseerden over actualiteiten, trainingen en ander gerelateerd nieuws.

Online vacatures
De vacaturesite, www.werkeninhetfunderendonderwijs.nl , staat open voor personeelsadvertenties. De nieuwste twee advertenties worden ook altijd gemeld op www.avs.nl en komen standaard in de digitale nieuwsbrief, welke naar ruim 7.500 adressen wordt verstuurd. U kunt uw personeelsadvertenties eenvoudig zelf plaatsen via de website.

Digitale nieuwsbrief van de AVS
De Digitale nieuwsbrief van de AVS wordt tweemaal per maand verstuurd en bevat actuele nieuwsberichten, een agenda, recente vacatures en een overzicht van trainingen en cursussen.
Iedereen die belangstelling heeft voor deze nieuwsbrief kan zich aanmelden, u hoeft geen lid van de AVS te zijn.

Aantal abonnees: 7.650
Frequentie: 20 x per jaar (PO editie), 10 x per jaar (VO editie)

Voor meer informatie over voorwaarden en adverteren in bovenstaande media kunt u contact opnemen met onze media partner Elma Connecting Business.

Elma Connecting Business

AVS Media Team Tel. 0226-331692 Email. avs@elma.nl www.elma.nl