Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Vereniging » Ons aanbod » Kader Primair


Kader Primair

Kader Primair behoort tot de beste en meestgelezen maandbladen voor het schoolmanagement in Nederland. En daar zijn we trots op. Kader Primair besteedt zowel aandacht aan de activiteiten van de AVS, als aan de belangrijkste ontwikkelingen in het onderwijsbeleid en op het vakgebied van de schoolleider. Vooral de praktijkgerichte insteek van het blad wordt door schoolleiders bijzonder gewaardeerd.

Bekijk de nieuwste Kader Primair

Leiderschap in evenwicht
Het thema van deze Kader Primair is: Leiderschap in evenwicht

Beweging, evolutie, groei, vorming: allemaal synoniemen van het woord ‘ontwikkeling’. Dat is waar het tijdens het 23e AVS-congres op 16 maart om draait: ontwikkeling als mens, als leider en als maatschappij. Want zonder ontwikkeling staat alles stil. En dat allemaal in evenwicht. Want balans is belangrijk. In dit congresthemanummer over leiderschap in evenwicht belichten we uit de verschillende subthemalijnen mensontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en innovatieontwikkeling onderdelen die u kunnen inspireren, en die helpen om verder te werken aan uw eigen ontwikkeling als leider, als onderdeel van een team. 
Hoe zorgen duo-directeuren bijvoorbeeld voor evenwicht bij het samen leidinggeven aan een of meerdere scholen? En wat zijn de voordelen en valkuilen van zo’n constructie? Bij gespreid leiderschap ga je nog een stapje verder en ligt het proces van sturen en keuzes maken bij de hele schoolorganisatie. Schoolleiders die dit toepassen vertellen over hun ervaringen en de opbrengsten. “De leerkracht met meer expertise over het betreffende onderwerp neemt de lead. Ik ondersteun waar nodig en kijk of we binnen de kaders blijven.” Leiderschap in de school spreiden is een opstap naar duurzame schoolontwikkeling. Daarbij heb je immers het hele team nodig. Schoolleiders die het anders durven doen vertellen hoe zij – evenwichtig – vormgeven aan verbetering en (curriculum)vernieuwing op hun school. En hoe je de impact van deze innovaties en veranderingen meet.
 
Meer informatie over het AVS-congres 2018 treft u in het middenkatern van deze Kader Primair. Nog niet ingeschreven? Ga dan snel naar www.avs.nl/congres2018 en profiteer van de aantrekkelijke vroegboekkorting tot en met 23 februari!

Kader Primair - abonnement

Via onderstaand formulier kunt u een abonnement afsluiten op Kader Primair. Dit abonnement is alleen mogelijk voor niet-directieleden.

Abonnement
Bestelgegevens