Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com
Home » Vereniging » Educatieve reizen » Estland - Tallinn

Estland - Tallinn

Internationale ESHA-conferentie
Tallinn - Pixabay

Op 17, 18 en 19 oktober 2018 houdt de European School Heads Association (ESHA) haar tweejaarlijkse conferentie, dit keer in Tallinn, hoofdstad van Estland. Voor Estland is dit een jubileumjaar: het 100-jarige bestaan. Via hun lidmaatschap van de AVS zijn schoolleiders aangesloten bij de ESHA. Schoolleiders uit het primair en voortgezet onderwijs komen uit alle landen van Europa bij elkaar in een bruisende, lerende omgeving. Het gaat erom Europese schoolleiders met elkaar te verbinden door ontmoeting, waarbij inspiratie, maatschappelijke en educatieve vraagstukken, nieuwe ontwikkelingen en het delen van kennis in professionele lerende netwerken centraal staan. Op de conferentie komen toonaangevende sprekers: er zijn workshops, presentaties en lezingen. Er zijn diverse formele en informele themadiscussies en rondleidingen op scholen, gekoppeld aan een cultureel programma.

De AVS organiseert rond deze conferentie een bredere studiereis. Over het exacte programma informeren we u binnenkort verder.
Mocht u op voorhand belangstelling hebben voor deze brede studiereis, dan kunt u dit alvast aangeven bij m.vijlbrief@avs.nl. Meer informatie: www.esha.org of lees het e-zine op www.eshamagazine.org

Informatie

Soort reis

Geplande reis


Doelgroep

Directeur / schoolleider

Trefwoorden / thema

Datum

17 oktober 2018 tot en met 19 oktober 2018


Kosten

Nog niet bekend - voor een kostenindicatie neemt u contact op met Marina Vijlbrief, tel. 030-2361010 of reizen@avs.nl.
Op basis van logies, ontbijt en diner.