Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com

Zon Zoekt School (Schoolvoordeel)

Zonnestroom zonder investering
Zonnepanelen op het dak van uw school zonder zelf te investeren? En ook nog lagere energiekosten? Dit is mogelijk met ZonZoektschool.nl

 
Natuur & Milieu is een nieuwe AVS-voordeelpartner. Speciaal voor scholen heeft Natuur & Milieu een uniek aanbod ontwikkeld. U hoeft niet zelf te investeren, het regelwerk wordt u uit handen genomen en u profiteert van lagere energiekosten. De actie start op 7 januari en loopt tot 15 juli 2014.
 
U kunt flink besparen op uw energiekosten als u overstapt op zonnestroom. Uw besparing kan oplopen tot 26 procent over 10 jaar. Overstappen op zonnestroom is zeer eenvoudig. U hoeft alleen maar uw aanvraag (link naar www.zonzoektschool.nl) bij ons in te dienen. Onze partner Rooftop Energy verzorgt de rest. Zij checken of het dak van uw school geschikt is voor zonnepanelen, installeren de panelen, staan borg voor de kwaliteit en dragen zorg voor het onderhoud. Ook de rompslomp eromheen, zoals het vragen van toestemming van de gemeente en vergunningen, verzorgt Rooftop volledig voor u.
 
Dit aantrekkelijke aanbod is mogelijk omdat marktpartijen en particuliere investeerders de panelen financieren en daarbij gebruikmaken van fiscale voordelen. U betaalt maandelijks een vergoeding aan Rooftop Energy voor het gebruik van de panelen. Deze vergoeding ligt lager dan de kosten die u betaalt aan uw huidige energieleverancier.
 
Kijk hier voor meer informatie over het aanbod van Natuur & Milieu op de website van Zon Zoekt School.
Meteen aanmelden? Dat kan hier