Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com

Educatiemaster (Schoolvoordeel)

Vindt u professionalisering van uw leerkrachten belangrijk. Uw antwoord zal een volmondig ja zijn, maar wat doet uw school dan concreet aan het bevorderen van zelfstudie voor uw leerkrachten. Waarschijnlijk weinig. Hier komt Educatiemaster in beeld. Educatiemaster garandeert u dat uw leerkrachten meer gaan lezen dan dat zo deden. En als uw leerkrachten zelf gaan lezen is dat de meest goedkope manier van professionalisering.

Hoe doet Educatiemaster dit?
Educatiemaster doet dit door allerlei vakinhoudelijke informatie en vakbladen digitaal toegankelijk te maken. Uw leerkrachten hebben een vraag en zoeken naar het antwoord. Dit werkt veel beter dan bladen op een leestafel.

Uw leerkrachten stellen zelf in waarover ze geïnformeerd willen worden op een door hun gekozen moment. Daarnaast vindt kennisdeling plaats tussen leerkrachten, zelfs tussen leerkrachten van verschillende scholen. Hierdoor gaan uw leerkrachten meer lezen.

Overigens past Educatiemaster in de visie van het registerleraar en in de nieuwe CAO. De formele aanvraag is in behandeling. Ook qua inhoud zijn er al een groot aantal bladen die hun content aanleveren bij Educatiemaster. Tevens heeft u als directeur inzicht in het leesgedrag op schoolniveau van uw leerkrachten. Informatie die u tot op heden niet had.

Kortom: Met Educatiemaster worden uw collega’s aangemoedigd te blijven lezen en ervaren ze dat het lezen van vakliteratuur goed en leuk is!

Actie Schoolleiders mogen tot aan de zomervakantie gratis gebruikmaken van ons schoolleidersplatform!
Na deze periode nemen wij contact op met deze schoolleiders en doen we ze een speciale AVS-aanbieding waarbij ze met korting (10%) het schoolleidersplatform voor het schooljaar 2016-2017 kunnen ontvangen.
Tevens mogen ze dan voor hun hele schoolteam Educatiemaster PO 3 maanden gratis proberen. Daarna kunnen ze met korting (10%) Educatiemaster PO afnemen.
 

Heeft u interesse?

U meldt uw school of schoolvereniging bij ons aan. U kiest een abonnement dat bij u past. Wordt uw schoolvereniging gebruiker dan maken wij een AVS offerte op maat, wat inhoud dat u 1 implementatieworkshop gratis krijgt.

Neem contact op met Educatiemaster via info@educatiemaster.nl of via 06-46088486.

Wilt u meer informatie? 
Ga dan naar www.educatiemaster.nl