Zie deze pagina Klik hier om meer te weten te komen
Waarom niet hier checken pillen-zonder-voorschrift.com

BTW-PLAZA (Schoolvoordeel)

BTW-PLAZA maakt u bewust!
BTW-PLAZA is een actueel en onafhankelijk btw-platform waar u als AVS-lid gratis toegang krijgt tot antwoorden op de meest uiteenlopende btw-vragen binnen het onderwijs. 'Maar btw is toch een belasting voor ondernemers? Een onderwijsinstelling heeft toch niets te maken met btw?’ Let op! Btw speelt wel degelijk een rol bij onderwijsinstellingen, bijvoorbeeld bij verhuur van gymzalen, detachering / uitlenen van personeel en de exploitatie van een kantine. BTW-PLAZA brengt bewustwording en doet praktische handreikingen om btw-nadelen om te buigen in voordelen. BTW-PLAZA zorgt ervoor dat uw school btw-proof wordt!
 
Voordelen:

  • Onafhankelijk en betrouwbaar
  • Begrijpelijke taal
  • Actuele kennis toegespitst op het onderwijs
  • Het laatste nieuws over btw in het  onderwijs
  • Dagelijkse update
  • Deskundige begeleiding

Ga naar www.btwplaza.nl/aanmeldformulier

Gratis toegang tot BTW-PLAZA
Als AVS-lid kunt u zich gratis aanmelden voor een abonnement, waardoor u volledig toegang krijgt tot een speciale kennissectie voor schoolleiders in het primair en speciaal onderwijs:

  • Vul het aanmeldformulier in en geef aan dat u AVS-lid bent
  • Vul vervolgens uw AVS-lidmaatschapsnummer in
  • Nadat u uw aanmelding heeft verstuurd, ontvangt u een bevestiging en kunt u direct gebruikmaken van BTW-PLAZA.

 
Korting op advisering
BTW-PLAZA biedt u op een snelle en eenvoudige manier toegang tot complete btw-kennis en helpt u uw btw-vraagstukken op te lossen. Toch kan het gebeuren, dat u behoefte heeft aan meer uitleg en een persoonlijk advies. BTW-PLAZA staat dan voor u klaar om uw specifieke btw-vragen te beantwoorden. Voor een persoonlijk advies ontvangen AVS-leden 20% korting op het reguliere tarief.
 
Contact
Voor meer informatie over de dienstverlening van BTW-PLAZA kunt u contact opnemen met Machiel van Driel  op telefoonnummer 088 – 298 98 98,  via info@btwplaza.nl of bezoek de website www.btwplaza.nl/btwenonderwijsof www.btwplaza.nl/avs
 
 
driel_fruitier_logo.jpgVan Driel Fruijtier btw-specialisten
BTW-PLAZA is een initiatief van Van Driel Fruijtier btw-specialisten te Dordrecht, al jarenlang een toonaangevende, onafhankelijke en professionele dienstverlener. Zij zetten hun actuele kennis en ruime ervaring in om btw-vraagstukken doelgericht op te lossen.
www.vandrielfruijtier.nl